06 -42 87 48 73

Winkelwagen

Gratis verzending bij alle bestellingen!

LED High Bays

LED High Bays

Toont alle 4 resultaten

LED High Bays

LED straatverlichting zult u steeds vaker in het straatbeeld terug vinden. Het zal niet lang duren of de overheid heeft alle normale straatverlichting vervangen voor Led verlichting. Niet zonder reden natuurlijk, de voornaamste reden is de prijs. 

Led straat verlichting vanwege het milieu of vanwege de prijs

Led verlichting is niet alleen goedkoper en scheelt enorm op de energiekosten, maar het is ook nog eens milieu vriendelijk. Niet onbelangrijk is dat LED straatverlichting vele malen langer meegaat als gewone straat verlichting. LED verlichting heeft nu eenmaal veel meer branduren en veel minder onderhoud nodig. Daarnaast geeft LED verlichting ook veel mooier en beter licht ( met minder wattage en stroomverbruik).

LED-Straatverlichting-besparen-Groene-LEDVeel mooier licht

LED straatverlichting geeft een gelijkmatig en mooi helder licht waardoor het een veiligere situatie op straat oplevert. De felle LED lampen ( waar u geen ‘vlekjes’ van gaat zien) komen een stuk aangenamer over dan de ouderwetse gele natriumverlichting. Door de gele natriumverlichting ogen sommige objecten anders en dat is met de LED verlichting zeker niet het geval.

led straat verlichtingFlora en fauna

Wilt u aan onze flora en fauna denken. Neem dan gewoon groene led verlichting. Dat is vriendelijker licht voor zoogdieren en vogels om ons heen. Vooral vlakbij bossen, pakjes etc zal deze groene verlichting nauwelijks storend zijn voor het milieu.