06 -42 87 48 73

Winkelwagen

Gratis verzending bij alle bestellingen!

LED Railverlichting

LED Railverlichting

Resultaat 1–6 van de 10 resultaten wordt getoond

LED Railverlichting

LED railverlichting is een duurzame aankoop. De LED verlichting die in de rail spot zit gaat veel langer mee en u bespaart veel geld op u energie kosten.

Led railverlichting voor winkels en bedrijven

Als u een nieuwe of bestaande winkel in moet richten met een goede verlichting en u komt er niet helemaal uit. Kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies en natuurlijk een vrijblijvende offerte.

Verschillende mogelijkheden

Er bestaan veel soorten rail en spots van verschillende materialen en verschillende lichtkleuren. Ook zijn er dimbare rail spots te verkrijgen in allerlei vormen en maten. Kantelbaar en niet kantelbaar.

Dit is wel belangrijk

Het is wel belangrijk dat de rail spots aan de juiste voedingsbron aangesloten zitten en de juiste spanningsrail is ook heel belangrijk. Zo voorkomt u kortsluiting, knippert licht of kapotte spots.

Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend over.

led railverlichtingWaarom zou u Led railverlichting kiezen

LED railverlichting bestaat uit diverse onderdelen, zoals een 1-fase of 3-fase rail, railaccessoires en railspots. Een voordeel van dit type verlichting is de snelle en eenvoudige montage en de flexibiliteit ervan. De spanningsrail wordt tegen het plafond bevestigd. De rails kan eenvoudig worden uitgebreid en de railspots kunnen naar wens worden verplaatst. Omdat de rail meerdere groepen kan bevatten, kunnen groepen lampen aan- en uitgeschakeld worden. LED ruilverlichting wordt bijvoorbeeld vooral handig in woningen, musea of winkels.