06 -42 87 48 73

Winkelwagen

Gratis verzending bij alle bestellingen!

LED Noodverlichting

LED Noodverlichting

Resultaat 1–6 van de 9 resultaten wordt getoond

LED Noodverlichting

led noodverlichtingLed noodverlichting conform de Arbo wetgeving en de NEN normen. Met onze led noodverlichting voldoet u weer aan alle verplichtingen die de wetgeving aan bedrijven stelt. Wij hebben alle soorten binnen- en buiten noodverlichting uit voorraad leverbaar zoals:

  • inbouw led noodverlichting
  • opbouw led noodverlichting
  • armaturen led nood verlichting

Led noodverlichting, goedkoop in aanschaf en gebruik

Wij leveren niet alleen kwaliteit maar zijn ook ontzettend scherp met onze prijzen. Wist u ook dat uw huidige noodverlichting 24 uur per dag en minstens 12 Watt verbruikt en dat de lampen elk jaar weer vervangen moeten worden. Dat is geld weggooien.

Onze led verlichting verbruikt slechts 3 watt en een levensduur van 50 000 uur dus voorlopig hoeft u geen lampen meer te verwisselen. Dat is geld verdienen.

Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u om de vier jaar de accu moet vervangen. Net als bij uw TL noodverlichting. Accu’s zijn bij ons los leverbaar.

Onze led noodverlichting heeft geen last van stroomstoring

De noodverlichting word aangesloten op het lichtnet, en als de stroom uitvalt of er is een stroomstoring dan schakelt deze meteen over naar de batterij. Zodat de noodverlichting altijd licht geeft.

Makkelijk testen

Onze noodverlichting is ook makkelijk te testen, door de test knop op de zijkant. Zo weet u dat u noodverlichting werkt en dat u niet voor verrassingen komt te staan als er wel een stroomstoring is.

Keuze uit verschillende pictogrammen

Standaard krijgt u bij ons verschillende pictogrammen zodat u zelf kan kiezen welke u wilt gebruiken. Weet u niet welke noodverlichting het beste bij u bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor advies. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.