06 -42 87 48 73

Winkelwagen

Gratis verzending bij alle bestellingen!

LED stralers

LED stralers

Resultaat 1–6 van de 27 resultaten wordt getoond

LED stralers

LED stralers wanneer u een krachtige buitenverlichting nodig heeft. Uitermate geschikt om objecten uit te lichten. Voor op de bouw of om gebouwen en terreinen uitstekend te verlichten.

Welke Led stralers heeft u nodig

Neem bijvoorbeeld de mist en waterproof LED straler met bewegingsmelder, die automatisch aanspringt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Deze wordt veelal buiten toegepast ter beveiliging. De bewegingsmelder is eenvoudig in te stellen qua tijd, afstand en lichtgevoeligheid, zodat de LED stralen alleen in het donker werkt en overdag uitblijft. Over geld besparen gesproken.

Ons assortiment LED Stralers

Onze LED stralers hebben een ingebouwde professionele driver, die u jarenlang onbezorgd kan gebruiken. Deze LED straler voert de warmte goed af en wordt veel minder heet als gewone licht stralers. 

Levensduur is gemiddeld 15 jaar

De levensduur van de LED stralers is veel langer als normale licht stralers. Gemiddeld 50 000 uur wat inhoudt dat u gemiddeld 15 jaar lang gebruik kan maken met deze éénmalige lage investering. Bijkomend voordeel is dat u ook nog eens groen bezig bent. Het milieu en uw portemonnee zal u dankbaar zijn.

LED stralers Power factor

Onze LED stralers hebben een hoge PF (power factor) van >0,95 bij alle modellen. Naast deze hoge pokerfactor is de CRI (kleurweergave) van >80 ook zeer onderscheidend te noemen.

Advies nodig?

Wij verkopen niet alleen maar hebben ook service hoog in het vaandel staan. Wij kunnen u uitstekend adviseren door ruim twintig jaar ervaring. Of u nu een advies nodig heeft voor sportvelden, parkeerplaatsen, bedrijfspanden of de beveiliging van uw woonhuis. Vraag het ons.